Цялостно решение за управление на на дома представи на българския

...
Цялостно решение за управление на на дома представи на българския
Коментари Харесай

Услуги за умен дом с изкуствен ителект от Мтел


Цялостно решение за ръководство на на дома показа на българския пазар Мтел. Със Smart Home потребителите ще могат да ръководят всички устройства и уреди в дома си по отношение на своите потребности и да му обезпечат още по-добра отбрана, уверени са от телекома. Това е и първата световна услуга на A1 Group, която компанията започва у нас.

Също по този начин, съгласно телекома, новият артикул единсвтен на родния пазар разполага с изкуствен интелект, който учи навиците на прилагане и по този начин може да се пригоди към желанията на всеки член от фамилията.

Прочетете още: Умни системи, посредством които да пазим дома си – част 2

Мтел Smart Home се предлага в два пакета – Comfort и Security . Чрез първия потребителят може да ръководи работата на своите електроуреди, когато е отвън дома. За по-голяма енергийна успеваемост в комплекта е включена и смарт крушка и датчик, който засича придвижването и мери осветеността и температурата в помещението, в което е инсталиран.

Вторият пакет, както си проличава от името, е насочем към обезпечаването на повече сигурност и успокоение за фамилията. В него е включен датчик, който демонстрира когато има отворена врата или прозорец при овакантяване на дома. Допълнителната отбрана се обезпечава и от включената в предлагането сирена, която сигнализира в случай че чужд влезе в жилището. В подобен случай Smart Home изпраща и уведомление до телефона на потребителя. Системата постоянно демонстрира кой е у дома, както и кога член на семейството е излязъл.

За да се употребява самата услуга е нужно да се изтегли и настрои приложението Smart Home Solution от Гугъл Play или App Store. Цената на всеки от пакетите с включени устройства е 26,99 лв. на месец, като има опция и за закупуване на оборудването в брой на цена от 149,99 лв.. Без цената за оборудването таксата на месец е 19,99 лв..
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР