Цялостно обзавеждане на стойност 197 000 лв. получи детска ясла

...
Цялостно обзавеждане на стойност 197 000 лв. получи детска ясла
Коментари Харесай

Монтират ново обзавеждане в детска ясла „Весела“ в Централе...

Цялостно обзавеждане на стойност 197 000 лева получи детска ясла № 17 „ Детски смях” на ул. „ Весела “.

Във фоайето са сменени всички гардеробчета на малчуганите. Спалните пространства са обзаведени с нови кревати и матраци с протектори, както и с шкафове за спално долни дрехи и бюра за медицинските сестри.



В басейна е сложена съвременна противоплъзгаща се настилка, а физкултурният салон е оборудван с гимнастически дющеци, топки, обръчи, кегли и разнообразни спортни принадлежности.

Нови детски масички за хранене, пейки и столчета, дидактични кътове за игри, играчки и килими има и в игралната зала. В кухненските офиси на всяка от шестте групи са инсталирани нови умивалници, кухненски шкафове, маси и стерилизатори.



Монтажът на новите мебели започва в понеделник в пространствата на шестте групи, администрацията, физкултурния салон и басейна. От 40 години това е първата замяна на обзавеждането в детското заведение, което е намерено през 1981 година През 2020 година бе изработен цялостен ремонт на постройката.

На финалната права е и процедурата за обзавеждане на кухненския блок, което ще даде опция и за отваряне на млечната кухня към ДЯ „ Детски смях “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР