Цяло село срещу уличен бияч. В Яворница, община Петрич, хората

...
Цяло село срещу уличен бияч. В Яворница, община Петрич, хората
Коментари Харесай

Уличен бияч тормози петричкото село Яворница

Цяло село против махленски бияч. В Яворница, община Петрич, хората имат голям проблем с локален гражданин, някогашен герой на име Любен, с впечатляваща физика, който съгласно всички имал душевен проблеми и бил извънредно нападателен. Потърпевшите са доста, а в селото описват, че изобщо не смеят да излизат по улиците от боязън да не срещнат въпросния мъж, заяви NOVA.

Meстен предприемач споделя, че е закупил обект за строителна активност и е наел служащи. " Чуха се крясъци " от коя страна сте ", " какви сте вие ". Казах му да се успокои, че аз съм притежател. Той обаче ни сподели " марш оттова ", съблече се гол до кръста и повали четирима, в това число мен. Не разбрах кой е и за какво го направи. После разбрах, че казусът е от 5-6 години. Местната власт не си прави работата, никой не го пази, само че има безгрижие ", счита той.

Друг мъж от селото изясни, че и той се е сблъсквал с нападателния някогашен герой. " Удари ме във врата с пестник, след това в лицето, целият станах в кръв. Свали ме на земята и стартира да ме рита. Не знам вманиачен ли е, болен ли е. Добре, че едно момче ме избави. Въобще нищо не съм му казвал, доста пъти ме е поздравявал. Казаха ни, че нищо не може да се направи, даже да го задържат - отново ще го пуснат ", изясни той.


Как да си подготвяме здравословен сок всеки ден?
Баща пък споделя, че до момента в който карал и возил в колата децата си, въпросният мъж се хвърлил върху автомобила. Над 200 подписа са събрани за да се обърне внимание от страна на институциите. Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР