Цялата тайна се крие в объркването на врага, така че

...
Цялата тайна се крие в объркването на врага, така че
Коментари Харесай

Продължете да работите върху себе си преди да се заемате с проблемите на света

„ Цялата загадка се крие в объркването на врага, тъй че той да не може да проумее нашите същински планове. "
Сун Дзъ
Много „ духовни " хора не се оправят задоволително добре в наши дни. Те са изцяло будни за това, което в действителност се случва в света. Те са създали своето изследване и виждат, че в ход е тъмният дневен ред. Те следват всички истинни хора, анализирали са данните, знаят какво следва и са решени да не разрешат на злите копелета от върха на пирамидата да си проправят път. Те също знаят, че Вселената се състои от сила, периодичност и осцилация. Те схващат закона за привличането, имат вяра в квантовата физика и знаят, че с вярното желание могат да получат достъп до невероятни сфери на разцвет и триумф. Те даже са се отдалечили оттатък тази планета и могат да си показват междуизмерна битка сред силите на положителното и злото.

Те постоянно характеризират огромната битка на нашето време като духовна война… и тя е, само че те наподобява са комплицирани по отношение на ролята им на това полесражение. И както споделих, не се оправят добре. Така че въпросът е по какъв начин да разберете дали печелите или губите духовната война?
Ето какво виждам, още веднъж и още веднъж. Ще бъда къс и доста земен. Ще демистифицирам този развой. Няма да изтъквам Библията, нито ще приказвам за демони или ангели. Няма да загатвам рептилиите и даже няма да изтъквам Рудолф Щайнер (този път). Ще приказвам единствено за действителния опит на индивида. Тоест, неща, които са действителни за хора като вас и мен. Неща, които могат да бъдат регистрирани от шестте сетива, и неща, с които можем да се свържем посредством директен опит. Неща, върху които в действителност имаме надзор.
Правя този къс лист, тъй като желая да оцените живота си и ситуацията си като суверенна душа в същото време. Искам да признаете, че към момента би трябвало да работите върху себе си, преди да започнете да се заемате с проблемите на света.


Вие губите духовната война, в случай че...

Емоции като безпокойствие, боязън, подозрение в себе си и претоварване са част от вашата ежедневна реалност;Чувствате се изгубени, без цел;Откривате, че изпадате в незаинтересованост и към този момент не се интересувате от качеството на живота си;Живеете в непрекъснат отрицателен диалого-монолог с вашия вътрешен критик, който няма да ви разреши да се разгърнете в идващия огромен стадий от живота си;Изпитвате яд или възмущение към света или към тези, които са сполучливи в него;Знаете, че сте способни на доста повече, само че не разкривате цялостния си потенциал;Живеете в личната си сянка, с сила на жертва, обвинявайки събитията и другите хора за неуспехите си;Вие се оправдавате, че не се грижите за личния си бизнес;Не можете да спрете да отлагате най-важните за вас неща;Вие сте пристрастени към информацията и я употребявате, с цел да се разсейвате от тежките си мисли, а не като средство за освобождение от тях;Опитвате се да измененията света или да бъдете потребни на другите, знаейки доста добре, че сега не сте в добра духовна форма;Чувствате се безсилни да измененията себе си и метода, по който преживявате света;Подчинявате се на прочувствените си прищявки;Чувствате се нестабилни, незакотвени, настрана, отговорни или засрамени;Имате възприятието, че времето изтича;Страдате от ниско самочувствие и занижена самооценка;Вие сте пристрастени към субстанции, за които знаете, че не ви служат добре - алкохол, тютюн, опиати, хапчета, нездравословна храна и др.;Лесно се разсейвате и не можете да се концентрирайте върху нещата, които биха придвижили живота ви напред;Позволявате да бъдете унизени и укорявани в токсични взаимоотношения;Чувствате се недостойни за триумф или щастие;Не сте в положение да контролирате първичните си инстинкти и страдате от ненаситните стремежи на " гладния фантом " ;Имате възприятието, че животът ви е незабележим, че живеете в невидима клетка, а понятия като " опция ", " опит " и " връзка " са отвън обсега ви;Вие участвате в безкрайни цикли на самосаботаж, неумишлено поддържайки себе си дребни и слаби;Често си мислите, че сте изтощени и подготвени да се откажете, че безконечната отмора ще бъде удобна за научаване на истината;Готови сте за смяна, само че няма да извършите нищо, с цел да я осъществите.Ако се свързвате с някои от тези изказвания, това значи, че духът ви разбираемо е претърпял проваляне в това диво безредно, объркващо, разочароващо и дисфункционално общество, в което живеем. Изброени са ежедневни признаци, че духовната война против вас е ефикасна и е съумяла да сниши съзнанието ви задоволително, с цел да ви отдели от разкоша и благосъстояние на прекарването, за което сте пристигнали тук.

Но би трябвало да осъзнаете, че вие ​​и единствено вие имате силата да се издигнете и да излезете от такова отчаяние. Можете да получите храброст и да повишите измеренията на съзнанието си във всеки миг, тъй че да методите към този свят с индиферентност и приемане. Можете да култивирате желанието да създадете по-пълноценен живот за себе си, даже в тази стихия, в която всички се намираме. Можете да възвърнете силата си и да се научите да вършиме това, което е вярно и най-хубаво за вас, и можете да спечелите духовната война.
" Който е победил личния си нерешителен дух, е победил целия външен свят. "  
Томас Хюз
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР