Цялата световна общност трябва да обедини усилията си за противопоставяне

...
Цялата световна общност трябва да обедини усилията си за противопоставяне
Коментари Харесай

Ердоган призова за спиране на убийствата на мирни жители в Газа

Цялата международна общественост би трябвало да сплоти напъните си за опълчване на убийствата на мирни поданици в линията Газа, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган в новогодишно видеообръщение, оповестиха Анадолската организация и Българска телеграфна агенция.

„ Всички страни и институции би трябвало да заемат единна позиция срещу убийствата на почтени деца и дами в линията Газа “, съобщи турският водач.

„ Ние се надяваме на по-добро бъдеще за човечеството. За да настъпи то, по този начин наречените демократични, свободни страни би трябвало да прекратят поддръжката за кървави терористи “, сподели Ердоган.

Той акцентира нуждата да бъдат подхванати откровени старания да се постави завършек на споровете, в това число на войната сред Русия и Украйна, „ които носят премеждия за хората и разпиляват националните запаси “.

„ Трябва да забележим, че благосъстоянието на обществата, което в продължение на епохи е било експлоатирано, се употребява за тяхното бъдеще, подем и сигурност “, добави Ердоган.

Що се отнася до вероятностите на развиването на Турция, той акцентира, че „ задачите на 2023 година бяха единствено началото, през 2024 година ние ще стартираме нашия същински пробив към „ Века на Турция “, като „ още веднъж демонстрираме особеното си място посредством произвеждане, претовареност, напредък и развиване “.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР