Цялата прогресивна общественост се е заела да сватосва ГЕРБ с

...
Цялата прогресивна общественост се е заела да сватосва ГЕРБ с
Коментари Харесай

ГЕРБ в коалиция с ДПС, БСП и ИТН! Плюс Руди Гела правят конституционно мнозинство – 140!

Цялата прогресивна общност се е заела да сватосва ГЕРБ с Политическа партия, а те се ненавиждат и ненавиждат до дъното на душите си. Ако това бе Франция по времето на Луи XVI или Русия по времeто на Александър I, от дълго време да са се изпоклали и изпостреляли на дуели. Тези две чети не би трябвало да влизат в една и съща механа, камо ли в едно и също държавно управление.
Обаче от заран до вечер медиите ги ръчкат с остена – вземете се, вземете се! Минете под венчилото най-накрая! Мислете за България! В пуританските времена английските майки по този начин съветвали дъщерите си пред първата брачна нощ: “Затваряш очите си, диър, и мислиш за Англия! ”.Нямало опция. Е, по какъв начин да няма? Която и да е от двете първи партии може да се коалира още на следващия ден с четвъртата, петата и шестата и след това да ръководи бей-гиби най-малко 4 години. Само третата партия, “Възраждане ”, не би трябвало да се пипа – тя е табу.
Ако да вземем за пример ГЕРБ-СДС направи коалиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, ще има 128 мандата,  изцяло задоволително. Ако включи и Има Такъв Народ за по-весело, ще има цели 139. За конституционно болшинство ще би трябвало единствено да се обърне към така наречен Руди Гела и работата ще стане, твърди именитият публицист Валери Найденов в разбор за.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР