Цялата футболна школа на Етър стартира кампания в помощ на

...
Цялата футболна школа на Етър стартира кампания в помощ на
Коментари Харесай

Футболната школа на Етър с кампания в помощ на болен футболист

Цялата футболна школа на Етър започва акция в помощ на болен 14-годишен футболист. Това е Стивън Бориславов, който сега е част от отбора на ЦСКА. През миналата седмица детето стартира най-важният мач в живота си, откакто му беше сложена тежката диагноза - Сарком на Юинг.

Предстои лекуване, химиотерапия и интервенция в Германия. Сумата, която беше оповестена от болничното заведение, е ориентировъчна и е към 200 000 евро. Обръщаме се към всички вас с молба всеки да помогне на Стивън в най-трудната му борба, която този път ще е отвън терена.

" Съпричастни сме към апела за помощ и откликваме, по този начин както го вършат и други тимове. Децата от школата на " Етър " и техните родители ще дадат своя принос за събирането на средства.

На шампионата в памет на Трифон Иванов, който ще е в неделя от 9:30 ч. до следобедните часове на терена до Спортното учебно заведение, ще има сложена специфична кутия, в която всеки искащ да помогне може да се включи със сума, каквато реши.

Част от нашите правила са да сме спортсмени и персони и отвън терена, а милосърдието и поддръжката в сложен миг са белег за достойнство и верую на етърския дух ", разяснява шефът на школата Стефан Ангелов.

Всеки може да помогне със средства и по сметката: Банка ДСК, клон Перник IBAN: BG51STSA93000028755501 BIC: STSABGSF Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов, титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов.
 Германски именит клуб прати приветствено писмо до Етър
Германски именит клуб прати приветствено писмо до Етър

Престижен жест
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР