Цяла старозагорска фамилия, баща, син и снаха са били задържани

...
Цяла старозагорска фамилия, баща, син и снаха са били задържани
Коментари Харесай

Почерняло е от полиция: Задържаха цяла старозагорска фамилия за каналджийство

Цяла старозагорска фамилия, татко, наследник и снаха са били арестувани по обвиняване в каналаджийство при полицейска акция за попречване на нелегално прекосяване през зелената граница, предава Телеграф.

Късно вечерта на 4 април униформените подхванали инспекция на лек автомобил „Фолкваген Голф“ със старозагорска регистрация, който бил паркирал в съседство с бензиностанция от огромна верига на западния излаз на Бургас. При огледа е било открито, че в купето с изключение на лидера, 64-годишният Васил Ралев има и 13 мъже без документи за идентичност, които се показали като бежанци от Афганистан и Сирия. Водачът и всички пасажери са арестувани с полицейски заповеди за задържане за период до 24 часа, като са отведени в Пето Районно ръководство – Бургас за определяне самоличността и националността.

В хода на траялата инспекция са били арестувани синът на Ралев, 46-годишният Господин Господинов и брачната половинка м, Анелия, които посредством автомобил БМВ с британска регистрация са осъществявали „отцепка“ по трасето на Автомагистрала „Тракия’ за гладко предвижване на главния „товар“ към вътрешността на страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР