Цяла Италия се забавлява с новата си кралица. Влюбената в

...
Цяла Италия се забавлява с новата си кралица. Влюбената в
Коментари Харесай

Италия се весели с новата си кралица.Коя е Витория?

 Виттория ди Савойя Цяла Италия се забавлява с новата си кралица. Влюбената в живота, празненствата до зори и стилните събития тейнейджърка Витория към този момент има купа  Савойска и корона на главата си. 84-годишният престолонаследник на Италия Виктор Емануил Савойски, който е наследник на последния крал на страната, свален от престола, разгласи преди дни прехвърлянето на своята кралска купа на внучката си Витория. Принцът направи този великодушен подарък на момичето в чест на 16-ия й рожден ден, което значи, че в този момент, при положение на гибелта на дядо си, Витория ще води ръководещата династия, оповестиха съветските медии.

Решението за прекачване на кралската купа на Витория изненада италианците. Младата хубавица няма нищо с публичните действия, с които се занимаваше дядо й. Тя е упорит модел, инстаграм-звезда и любителка на стилните празненства. Момичето живее в Париж, постоянно пътува до Лас Вегас, с цел да се забавлява, разгласява фотоси от фешън фотосесии в своя Instagram и печели положителни пари от реклама в обществената мрежа.

 Виттория ди Савойя

Кралският подарък беше непредвиден за самата Витория. Момичето призна, че това решение на дядо й е приятна изненада за нея, и го назова „ най-хубавият подарък, който дядо може да направи “. А бащата на тейнейджърката злорадо разяснява прехвърлянето на купата: „ Нашите далечни родственици от семейство Аоста се надяваха, че най-сетне ще получат купата, за която са мечтали 150 години. В последна сметка нямах синове, а единствено щерка. И в този момент те са доста ядосани от това. ”.

Решението на престолонаследника на Италия в действителност не се хареса един от роднините на огромното семейство. Аймон де Савоя Аоста, който работи като топ управител на московския клон на Pirelli, към този момент има намерение да оспори купата на Витория и да се бори за правото си върху трона. Забележително е, че прехвърлянето на купата на Витория до неотдавна беше невероятно: короната преминаваше извънредно по мъжката линия, само че Виктор Емануел Савойски промени това предписание.  Виктор Эммануил Савойский с женой Мариной Дориа

Виктор Емануил със дамата си

Кралското семейство в Италия има доста дребна тежест в публичния живот. През 1946 година монархията в Италия е отстранена с референдум и бащата на Виктор Емануил, крал Умберто II, е детрониран, като остава в страната единствено 34 дни. След това всички наследници на царя го последват и отиват в заточение. Те съумяха да се върнат в родината си едвам след 2002 година, когато то бе анулирано.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР