Цял Перник се вълнува от добрата новина за намирането на

...
Цял Перник се вълнува от добрата новина за намирането на
Коментари Харесай

След щастливия край: В какво се усъмни лелята на Сашко

Цял Перник се вълнува от положителната вест за намирането на Александър след повече от седмица в неопределеност. Доброволци, които го търсят от първия ден след изгубването му, се събраха в региона на Профилакториума и още не могат да повярват, че момчето е оживяло единствено в гората близо 9 денонощия. 

Появиха се обаче и доста незнайни, задават се доста въпроси. Лелята на Александър - Елисавета Ваклинова, към момента има подозрения, че момчето е било отвлечено.
-->
" Вярвам, че някой го пусна, детето няма по какъв начин да издържи толкоз време. Босо, с опърпани облекла, без храна - не може някой да ме убеди, че един човешки организъм може да издържи толкоз дълго ". сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

" Баща му ми се обади, мислехме да създадем изказване пред медиите, да призовем хората да го пуснат. Минута по-късно ми звънна да ми каже, че е открит и потегли към Червена могила. Щях да кажа, че в случай че някои хора са с положителни сърца и са скрили това дете, да го пуснат ", разяснява Елисавета Ваклинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР