"Цял живот мислех, че търся принц...но изглежда, че през цялото

...
"Цял живот мислех, че търся принц...но изглежда, че през цялото
Коментари Харесай

Ето защо не ѝ върви с мъжете: Ребъл Уилсън се събра с жена

"Цял живот мислех, че диря принц...но наподобява, че през цялото това време съм търсела моята принцеса ", с тези думи Ребъл Уилсън призна пред света, че новата ѝ обич е жена.

Актрисата, която мина през невероятна трансформация в последните две години, като се раздели с десетки килограми, а по-късно се раздели с приятеля си, към този момент е достигнала до напълно нов стадий от живота си. Макар и на 42, тя осъзна, че в никакъв случай не е имала потребност от мъже, тъй като сега сърцето ѝ принадлежи на жена. И евентуално постоянно е било по този начин, само че по доста аргументи, не е достигала до тази истина.

Новата половинка на Ребъл е дизайнерката Рамона Агрума, само че за момента не е известно от по кое време датира връзката им. Приближени на актрисата настояват, че в никакъв случай не са я виждали по-щастлива и може би най-наркая е намерила себе си. Двете са засичани дружно на няколко събития през последните месеци, само че до момента не бяха показали околните си връзки обществено.

За пръв път дизайнерката и актрисата се появиха дружно през февруари на грандиозното събитие "Супер Боул ", а по-късно Агрума бе измежду гостите на рождения ден на Ребъл през март.

Актрисата споделя, че двете с Рамона дълго време били просто приятелки, преди посред им да се зароди обич. Прекарали седмици наред в диалози по телефона и Ребъл е безапелационна, че това изиграло сериозна роля в опознаването им и влюбването им.

 ребъл уилсън

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР