Цял Бургас се вълнува от въпроса Къде е отседнал Лиъм

...
Цял Бургас се вълнува от въпроса Къде е отседнал Лиъм
Коментари Харесай

Къде отседна Лиъм Нийсън

Цял Бургас се вълнува от въпроса „ Къде е отседнал Лиъм Нийсън? “. Както се знае, международният артист дойде у нас с частен полет, с цел да снима до 16 април в Созопол. В района има задоволително първокласни местоположения, само че къде нощува екшън героят, може единствено да се гадае. Според осведомени Нийсън може да нощува както в някоя от усамотените вили в местността Буджака, които са с луксозни гледки към залива, по този начин и в хотелите до яхтеното пристанище или във ваканционното населено място край Созопол.

При идването си звездата с маска на разположение подвигна за привет палец към публицистите,  но отхвърли да беседва с тях с думите: „ Не е безвредно “.   

Поредният филм на ирландеца е за наемен палач, болен от Алцхаймер, чиято последна задача се оказва убийството на 12-годишно момиче, насила от татко си да проституира. След като отхвърля да извърши задачата, самият той се трансформира в цел на незаконна група. Припомняме, че в „ Твърде персонално “ 1 Лиъм Нийсън избави неразумната си щерка, която в Париж беше отвлечена от албанска тайфа за търговия на секс робини.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР