Цветомир Найденов заяви, че дали ЦСКА и ЦСКА 1948 ще

...
Цветомир Найденов заяви, че дали ЦСКА и ЦСКА 1948 ще
Коментари Харесай

Найденов: Феновете ще решат дали ЦСКА-тата да се обединят, Тити явно има решение за Левски

Цветомир Найденов съобщи, че дали ЦСКА и ЦСКА 1948 ще се обединят в Първа лига, вземат решение почитателите на двата тима, а не управленията им. Той даде изявление пред " Блиц ". Ето какво сподели:

Г-н Найденов, през днешния ден ще стане ясна ориста на Втора лига. Вие към този момент твърдо обявихте позицията си. Как ще наподобява обаче родният хайлайф с две ЦСКА-та в него, в случай че ЦСКА 1948 влезе в ефбет Лига?

- Това ще бъде конкуренция - естествена и лоялна, уповавам се без ексцесии. Единият ЦСКА потегли от нулата. Беше основан на 19 юли 2016 година във Военния клуб. На сбирката участваха 79 индивида, които заплатиха членски импорт. Другият ЦСКА беше изработен с много повече пари. Литекс се преименува на ЦСКА-София и непосредствено влезе в Първа лига, с цел да не се губи ползата на фенове.

Възможно ли е освен това състояние да има обединяване сред двете ЦСКА-та?

- Това ще го решат почитателите. Всеки тим в София и в България се бори да притегля нови и нови последователи. Ако ще се дискутира въпрос за обединение, думата ще бъде на ентусиастите, а не на управленията на двата клуба.

Как съгласно вас ще се развие сюжетът на драмите в Левски?

- Поддържам връзка с Тити Папазов. Информирам се за обстановката като футболен почитател. Тити ми се вижда оптимист и че има решение на казуса. Аз го познавам като добър състезателен началник и знам, че не приказва нелепости. Той очевидно има решение. Феновете могат да му имат доверие, откакто съумя да запази преди години баскетболния Левски. Тогава се бореше с два лв. в джоба и извърши задачата си.

Акциите обаче още не са пристигнали?

- Ами до нощес не бяха пристигнали...

Вие пуснахте пост във Facebook, в който написахте, че Васил Божков мъчно ще даде акциите.

- Ами не преставам да настоявам, че той, като каже нещо, може да стане противоположното. Така че, Тити да си има едно мислено. Аз, в действителност, съм го предизвестил да има едно мислено.

Добре де - Божков дава акциите на Тити и какво ще последва?

- Питайте Папазов. Аз към този момент ми споделих, че Тити има решение на казуса. Как обаче ще го позволи, би трябвало той да разгласи пред медиите и пред футболната общност.

Преди време обявихте, че сте подготвени да помогнете финансово и на Левски при промяна на собствеността. Така ли ще бъде в реалност?

- Тити сподели, че е не е морално да поддържаме Левски след Божков. Така че, ще се съобразим с неговото изявление. Но тук ще ви разкрия нещо забавно. След като ни махнаха спонсорството от Левски, в продължение на една година - от януари 2019 до януари 2020 година, моята фамилия Найденови даряваше по 41 000 лв. на Левски всеки месец. Това общо прави малко под 500 000 лв. и желая да уточня - ставаше въпрос за дарени пари, а не под формата на реклама и спонсорство. Това бяха дарени пари.
 Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Единствено Тити опита да избави Левски, Божков ще съблюдава думата си
Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Единствено Тити опита да избави Левски, Божков ще съблюдава думата си

" Завръщането на Наско Сираков би бил отличен ход "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР