Цветомир Найденов намекна, че вече има хора на олигарха, пропели

...
Цветомир Найденов намекна, че вече има хора на олигарха, пропели
Коментари Харесай

От кого се страхува беглецът Божков

Цветомир Найденов загатна, че към този момент има хора на олигарха, пропели против него
Укриващият се в Дубай хазартен олигарх Васил Божков се опасява задържаният през вчерашния ден Славчо Марков да не проговори. Това разкри с пост във фейсбук главният очевидец против Божсов Цветомир Найденов, притежател на Ефбет. В петък прокуратурата закопча трима доближени на Божков, които са били чиновници в системата на Министерство на вътрешните работи. ПИК писа, че един от тях е Славчо Марков, някогашен началник в ЦСБОП, в този момент ГДБОП.

" От медиите разбрах кои са задържаните през вчерашния ден чиновници на Васил Крумов Божков. Верен на стила си, не мога да не направя къс коментар, изключително откакто забелязах нараснало произвеждане на постове във фалшив страницата на Чери Баба ”, написа Цветомир Найденов. И продължи: „ Защо Черепа се разписа през вчерашния ден толкоз доста след тези арести?! Странно нали? Той за ареста на жена си не е писал нищо... ”

„ Чери го е боязън.... боязън го е, че Славчо Марков, в случай че се разприказва, Чери ще го натоварят на боен аероплан и ще го доставят още тази вечер на летище София. И обосновано мога да предположа, че Черепа ще се разпише по фейсбук още повече, в случай че има арести за Тумпи, Булинса и Тениса ”, продължава постът на Найденов.

Ето какво още написа той:

„ Един да пропее от ОПГ Череп.... ще има материали за 20 присъди против Чери Баба, всяка от по 20 години.

П.С. А по улични клюки: към този момент има артисти в Консерваторията на Черковна. "

На ул. " Черковна " в София се намират ДАНС и Специализираният углавен съд. С поста си Наденов загатна, че хора на Божков към този момент дават показания против него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР