Цвети Пиронкова продължи приказката си на US Open след уникална

...
Цвети Пиронкова продължи приказката си на US Open след уникална
Коментари Харесай

Пиронкова: Сега скачам в ледената вана

Цвети Пиронкова продължи приказката си на US Open след неповторима победа на осминафинала довечера над Ализе Корне (Фр) с 6:4, 6:7 (5), 6:3. След този си триумф тя не сдържа сълзите си по време на изявлението на корта

" Това което се случи през днешния ден е в действителност е необикновено. Нереално. Бях доста изтощена в края на мача, вложих много усилия. Трябваше просто да продължа да се боря. Честно казано не усещах толкоз огромно напрежение чисто психически след загубата на втория сет. Опитах се да бъда по-агресивна, тъй като разиграванията станаха по-дълги. Щастлива съм, че се получи ", сподели Пиронкова след дуела с Ализе Корне.

" Серина е страховит първенец. Познавам добре играта ѝ. Очаквам с неспокойствие този мач. Сега желая просто да скоча в ледената вана и да се отдам на дълга, дълга отмора ", показа още пловдивчанката.   " Отглеждането на дете е мъчно нещо, става все по-трудно с всеки минал ден, само че си коства ", приключи през сълзи Цвети. Тя е в Ню Йорк единствено с брат си Енчо, който е нейния треньор в този момент.

Още по тематиката: 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР