Цветанов: Няма община, която да не е усетила положителния ефект

...
Цветанов: Няма община, която да не е усетила положителния ефект
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се включи в пролетния бал на ГЕРБ в...

Цветанов: Няма община, която да не е усетила позитивния резултат от работата на държавното управление

„ ГЕРБ ще завоюва европейските избори. Фактът, че някои социологически организации сега дават дребна преднина на Българска социалистическа партия – може единствено да стимулира структурите ни да работят още по-активно. ГЕРБ поддържа водещия претендент на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер и имаме вяра, че той може да ни помогне в реализирането на задачите ни “. Това съобщи пред публицисти в Пловдив Цветан Цветанов.
Той участва на пролетния бал на партията в Гранд Хотел Пловдив. Над 600 гербери в изискани публични тоалети се стекоха на тържеството под тепетата. Празничната вечер стартира с приветствие на Цветанов и продължи с осъществявания на трио „ Сопрано “ и танци. Заедно с ГЕРБ в хотела се организира и бал на офталмолозите. Съвпадението е несъмнено доказателство, че балният сезон в Пловдив е открит.
Зам.-председателят на ГЕРБ похвали регионалния координатор на партията в област Пловдив Георги Мараджиев, който за една година съумя да даде нужния подтик в работата на структурите, като през това време даже се построиха нови юношески организации на ГЕРБ.
„ Като кмет на Стамболийски Мараджиев също се оправя чудесно и това проличава от усвоените по европейски стратегии 10 млн. лева Община Стамболийски се развива бързо и това единствено потвърждава какъв брой значима е европейската взаимност и стабилността в страната “, посочи Цветанов.
„ Няма по какъв начин към момента да приказваме за съответни претенденти за кметове за локалните избори през есента. На номинационните събрания, които започват юни, ще бъде регистриран и приносът на всеки един евентуален претендент за кмет или общински консултант по време на предизборната акция за евровота “, акцентира Цветан Цветанов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР