Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на една от водещите банки

...
Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на една от водещите банки
Коментари Харесай

Проведоха се 16-ите награди Мениджър на годината

Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф на една от водещите банки в България е тазгодишният притежател на наградата " Мениджър на годината ".

Най-престижната премия у нас за достижения в региона на висшия мениджмънт бе връчена за 16-ти следващ път от списание " Мениджър " на сцената на Софийската опера, а Българска национална телевизия бе медиен сътрудник на събитието.

Финалистите бяха общо 10 от разнообразни браншове на стопанската система и финансите. Победителката получи наградата от президента Румен Радев, който акцентира, че изборът на " управител на годината " ни дава самочувствието и вярата, че обществото ни разполага с извънредно цененен запас и персони с визия по какъв начин да се съграждаме като просперираща и съвременна страна.

" Аз съм уверен, че за всеки от вас е витално значимо да имаме предвидимост в бизнес средата, транспарантно разходване на обществения запас, мощно обучение, качествено обучение, сигурност за собственосттта и вложенията, с цел да можем да остигаме стратегическте цели пред страната. Не единствено Шенген, еврозоната и Организацията за икономическо сътрудничество и раз, само че и един резистентен преход към зелена стопанска система ", уточни президентът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР