Цветан Цветанов се оказа най-нетърпелив за избори. Лидерът на „Републиканци

...
Цветан Цветанов се оказа най-нетърпелив за избори. Лидерът на „Републиканци
Коментари Харесай

Цветанов припрян за избори, първи за 12 вота

Цветан Цветанов се оказа най-нетърпелив за избори. Лидерът на „ Републиканци за България” съблюдава персоналната си традиция, която бе наложил в ГЕРБ, и се записва първи за всички идни частични локални избори на 28 февруари.

Бившият втори в ГЕРБ, дружно със свои съпартийци внесе в ЦИК 7 364 подписа и записва претенденти за всички 12 обитаеми места, от които 2 общини, където ще се организира избор на 28 февруари.

„ Убеден съм, че в някои тези обитаеми места ще имаме съответната изборна победа “, съобщи Цветан Цветанов.

По мотив датата на парламентарния избор – 4 април, Цветанов разяснява: „ Много са разногласията по датата. Аз считам, че оттук насетне няма какво повече да я разясняваме. Всеки би трябвало да се съобрази с оповестената от президента дата, тъй като това е негово конституционно право, от което той се възползва. Всички политически субекти просто би трябвало да се подготвим и представим най-хубавите си управнически стратегии, с цел да бъдат осведомени хората “.

Цветан Цветанов още един път разви екзотичната си концепция за ротация на МВР-шефовете преди вота, която щяла да спре изборни операции. „ Виждаме, че ротацията е добре възприета от страна на премиера, тъй като при обиколките, които прави в страната той ротира министрите, които го съпътстват “, разяснява Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР