Цветан Цветанов раздели наполовина партията си със своя дългогодишен приятел,

...
Цветан Цветанов раздели наполовина партията си със своя дългогодишен приятел,
Коментари Харесай

Цветанов подели партията си в Вълнев

Цветан Цветанов раздели на половина партията си със своя дълготраен другар, предприемачът ог Съединени американски щати Павел Вълнев, който финансира структурите и акцията на „ Републиканци за България ” с повече от 1 млн. лева

Вълнев става съпредседател, излиза наяве от известие на партията.

" Политическа партия „ Републиканци за България “ организира работна среща, в която участваха ръководителят Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, представители на Изпълнителния и Контролния съвет, регионални координатори на партията и водачи на листите, участващи в парламентарните избори. На нея беше изработен разбор на изборите, политическата конюнктура и протичащото се в страната. Цветан Цветанов и Павел Вълнев направиха предложение двамата да станат съпредседатели на Републиканци за България ", гласи известието.

Ще бъдат определени и петима зам.-председатели, които " интензивно да допринесат за построяването на партията. Чрез делегирането на права от страна на съпредседателите към зам.-председателите те ще получат опцията да имат повече функционалности и по-голяма партийна интензивност и отговорност ", прецизираха републиканците, които не съумяха за влязат в Народното събрание, само че с резултата си от 1,1 на 100 от гласовете се класираха за партийна дотация.

Предложението ще бъде разисквано на Национално заседание, което следва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР