Цвета Караянчева с първи коментар след изборите за 45-и парламент.

...
Цвета Караянчева с първи коментар след изборите за 45-и парламент.
Коментари Харесай

Караянчева: Успяхме за пореден път да се откроим

Цвета Караянчева с първи коментар след изборите за 45-и парламент. Във фейсбук страницата си досегашният ръководител на Народно събрание показа:

Скъпи другари и съидейници от 9 МИР-Кърджали,
приключихме една сложна предизборна акция в изискванията на доста незнайни, подбудени с изключение на всичко от рестриктивните мерки на пандемичната конюнктура. Благодарение на упоритата работа, блестящата организация и чудесните хрумвания на нашите структури в седемте общини на региона, успяхме да покажем положителни резултати. Успяхме за следващ път да се откроим и да запазим доверието на нашите симпатизанти. Независимо от водената от месеци наред яростна компроматна война против нас, без значение от някои злоради пророчества, ГЕРБ – Кърджали още веднъж потвърди, че е единствената политическа мощ, която има силите да наруши хегемонията на Движение за права и свободи в района. Правим го не със мощ, а с неизменност.
Поздравявам от сърце нашите структури в региона за хубавата акция, ведрия им дух и позитивната им сила!
Благодаря най-много на всички гласоподаватели, които ни поддържаха със своя глас, които от години идват и ще продължат да идват на срещите ни, и с които дружно обсъждаме по какъв начин да създадем по-добър живота на кърджалийци. Благодаря Ви за доверието, другари!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР