ЦСКА загуби и последния си мач от групите на Лигата

...
ЦСКА загуби и последния си мач от групите на Лигата
Коментари Харесай

ЦСКА се събуди и докара голяма драма на Моуриньо

ЦСКА загуби и последния си мач от групите на Лигата на конференциите. Но този път доста трагично и то от най-силния тим в групата..

Червените паднаха от Рома с 2:3. Играха едно полувреме добре, почитателите си потеглиха с усмивка. Този път много от тях бяха на трибуните.

Въпреки студеното време.

Но публиката няма по какъв начин да донесе класа на играчите на ЦСКА. С този  състав и с тези евтини или напряко безвъзмездни футболисти, тимът няма по какъв начин да реализира нещо даже и във второстепенните шампионати на Европа.

Това е изводът, макар чудесните финални минути от мача с Рома. Те обаче не трябва да заблуждават.

Срещата на " Васил " Левски " стартира скучно в първите минути.

В 15-ата минута обаче гостите поведоха в резултата. Рик Карсдорп получи подаване отдясно в наказателното поле на ЦСКА, последва подаване към Тами Ейбрахам паралелно на голлинията и англичанинът откри без проблеми мрежата - 1:0 за хората на Жозе Моуриньо.

В 34-ата минута Борха Майорал направи 2:0 за " джалоросите ". Това стана след ужасно отиграване с пета.

През цялото първо полувреме в офанзивите на ЦСКА се виждаше прибързаност и към този момент познатата липса на класа. римляните можеха да стигнат и до още едно попадение в края на полувремето.

В началото на втората част ЦСКА имаше добра опция посредством Карло Мухар, само че ударът му бе неакуратен. Такъв късмет имаше и Ейбрахам в 52-та минута и тъкмо тук се видя разликата в класите - 0:3.

Жорди Кайседо стреля по-добре, само че ударът му с глава бе в обсега на вратаря на Рома. 

Най-после! ЦСКА вкара гол, като прецизен бе изстрелът на резервата Чатакович. Втори гол на алените в шампионата и то още веднъж против Рома.

Това обаче не бе всичко в този мач. Страхотен гол на мощно подлагания на критика Яник Вилдсхуд за 2:3, за жалост в самия завършек на мача!

Все отново - загубата довечера беше почтена.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР