ЦСКА взе напълно заслужено трите точки в последната среща. Те

...
ЦСКА взе напълно заслужено трите точки в последната среща. Те
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА ще бие с два гола в Бистрица

" ЦСКА взе изцяло справедливо трите точки в последната среща. Те Берое тима ли са?! Там е пасмина от чужденци! Кой е от кой по-некадърен! С изключение на няколко момчета. Стара Загора е град, който постоянно е бил част от историята на футбола в България. Винаги е създавал футболисти, а в този момент е пасмина от треньори, доктори, масажисти и играчи от целия свят. Това е позор за България! Това се видя на мача, съобщи някогашният футболист на армейците Георги Илиев.

" Трябваше да ги бием с осем гола разлика. Този тим не е фактор. Сега следва мач в Бистрица и съгласно мен ЦСКА ще го вземе с два гола разлика. Те си продадоха огромна част от главните футболисти и те също не са критерии за ЦСКА ", добави той.

" В идващите кръгове има един мач, който е под въпрос, и това е срещата с Левски. Другите мачове са обикновени за ЦСКА. Треньорът единствено ще си заздрави позицията ", сподели Майкъла.

" За Купата имаме шансове. Може и да я вземем, в случай че Лудогорец ни я подари. Рано или късно отново ще се срещнем с тях. Те вършат сериозна селекция и взимат положителни играчи. И те имат недостатъци, само че когато пристигна значим мач, го взимат ", сподели Илиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР