ЦСКА вече работи по формирането на своята лятна селекция, като

...
ЦСКА вече работи по формирането на своята лятна селекция, като
Коментари Харесай

ЦСКА се готви за ударна селекция през лятото

ЦСКА към този момент работи по образуването на своята лятна селекция, като „ алените “ възнамеряват да привлекат най-малко петима нови футболисти преди началото на идващия сезон.

Очаква столичани да се подсилят с нов централен нападател, двама бранители, полузащитник и крило. Едно от новите попълнения сигурно ще бъде българин, защото в ЦСКА желаят да усилят броя на родните играчи в състава си. През зимата „ алените “ подписаха с Мартин Стойчев, който пристигна от Септември София. Сред новите имена през лятото пък ще има и южноамериканец, а клубът също по този начин има интерес към норвежец, откакто през последните 20 месеца от скандинавската страна бяха привлечени Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем.

Броят на напускащите на футболисти обаче също няма да бъде дребен, като минимум 4-5 играчи ще изоставен „ алените “. Сред тях е Лазар Туфегджич, който от много време не е част от главния състав и се чака през лятото да разтрогне контракта си, откакто досега отхвърляше да го стори поради желанието си да получи съществено обезщетение. Като свободен сътрудник ще си тръгне Мено Кох, чийто контракт изтича и няма да бъде възобновен. Иван Турицов и Енес Махмутович, които също имат договори единствено до лятото, също ще си тръгнат от „ Българска войска “.

Почти несъмнено обаче вратарят Густаво Бусато ще възобнови изтичащия си контракт с ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР