ЦСКА вече има нов треньор, съобщава БЛИЦ. Развръзката по темата

...
ЦСКА вече има нов треньор, съобщава БЛИЦ. Развръзката по темата
Коментари Харесай

Сензация! Познато лице е новият треньор на ЦСКА, пристига до броени минути

ЦСКА към този момент има нов треньор, оповестява БЛИЦ. Развръзката по тематиката е пристигнала късно в петък вечерта. Човекът, който ще наследи Саша Илич отпред на „ армейците “ е чужденец. Очаква се в напълно скоро време новият ментор на „ алените “ да бъде публично показан.
На „ Армията “ бяха подготвени с четири разновидността за краткотраен треньор. Това бяха Стамен Белчев, Христо Янев, Тодор Янчев и Владимир Манчев, както съобщихме през вчерашния ден.
Целта е била един от тях да поеме ЦСКА до момента в който определеният чужденец успее да се освободи и да дойде в България. Поне такава е била обстановката към петък следобяд.
До краткотраен вид обаче няма да се прибегне. Късно нощес, съвсем към среднощ, чужденецът е оповестил, че е подготвен всеки миг да тръгне към България и да стартира работа на „ Българска войска “.
Сигурни източници разкриват, че това е Нестор Ел Маестро, който за повторно ще води ЦСКА. Сръбският експерт с английски паспорт сега пътува към България и се чака към 14 часа да дойде в офиса на Гриша Ганчев за уточняване на някои дребни елементи по контракта му.
Ел Маестро води ЦСКА в интервала 7 юни 2018 – 8 февруари 2019 година Под негово управление отборът изигра 28 мача, в които реализира 19 победи, три равенства и шест загуби. В момента 40-годишният експерт е свободен, откакто на 7 март 2022 година се раздели с турския Гьозтепе.
Както е известно, през този уикенд „ армейците “ не играят в efbet Лигата, откакто отложиха мача си с Етър от третия кръг. Така идната среща на отбора е в четвъртък, когато е гостуването на румънския Сепси в среща реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Тимът от Сфънту Георги завоюва първия дуел в София с 2:0 и това предизвика уволнението на Саша Илич като треньор на ЦСКА.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР