ЦСКА - София започна вчера подготовка за последния си есенен

...
ЦСКА - София започна вчера подготовка за последния си есенен
Коментари Харесай

Бусато до последно ще е под въпрос за дербито с Лудогорец

ЦСКА - София стартира през вчерашния ден подготовка за последния си есенен мач против Лудогорец. Новината, която се чакаше от утринната подготовка с максимален интерес, бе обвързвана със положението на вратаря Густаво Бусато, който бе сменен наложително при успеха с 1:0 над Славия за Купата на България. Тогава стражът бе изнесен на носилка след тежък конфликт с Тони Тасев.

Бразилецът продължава да изпитва мощни болки, а зоната, където е получил удар, е насинена. Той не се готви пълноценно, а на омекотен режим. На “Армията ” обаче към момента се надяват, че ще бъде подготвен за дербито с Лудогорец в неделя, като бразилецът минава и специфични процедури с лекарския щаб и кондиционния треньор Боян Стаматович.

33-годишният южноамериканец мина подборни проучвания още във вторник вечерта, а направените му фотоси демонстрираха, че казусът е мускулен. Добрата вест е, че няма никакво скъсване или строшаване, а мощната болежка е вследствие на наблягане.

Досега през сезона Бусато не е пропуснал нито минута в шампионата, а резервата му Димитър Евтимов получи късмет само против Черноморец (Балчик) в първия кръг за Купата на България, както и в края на срещата със Славия във вторник, когато се появи от пейката.

“Тема Спорт ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР