ЦСКА-София Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов не води отбора в

...
ЦСКА-София Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов не води отбора в
Коментари Харесай

Контролни мачове

" ЦСКА-София "

Треньорът на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов не води тима в първата контрола на тима за годината - против полския първодивизионен " Стал " (Миелец). От клуба сбито обясниха, че наставникът е болен, без да влизат в детайлности. Двубоят в Турция приключи 1:1. " Червените " поведоха в 27-ата мин. посредством Калоян Кръстев, само че позволиха равнене в 55-ата. За " ЦСКА-София " играха двама чужденци, които са на проби - мароканският ляв бек Алексис Коли и сирийският национал Мохамед Осман, който даже асистира от свободен удар за гола на Кръстев. След почивката играта се изнерви и двама футболисти на българския отбор получиха червени картони - Иван Турицов и Тибо Вийон, само че на местата им влязоха аварийни играчи. За " Стал " като титуляр стартира някогашният капитан на " ЦСКА-София " Божидар Чорбаджийски.

" Доволни сме от старанието на играчите. Работим за физическата им подготовка. Имаме още много работа. Сега започваме тактически неща и имаме неща, които да доизкусуряваме. Стойчо Младенов има здравословни проблеми. Не е ковид, надяваме се до седмица всичко да е наред с него и да се върне на нормалния си пост ", разяснява помощник-треньорът Анатоли Нанков .

 

" Левски "

И втората контрола на " Левски " в Турция приключи наедно - 1:1 с чешкия " Бохемианс ". Мароканецът Билал Бари откри за " сините " в 13-ата мин., а Роман Квиет изравни в първите секунди на втората част. Треньорът Станимир Стоилов пусна за пръв път в игра новопривлечения нидерландски бранител Келиан ван дер Каап, а като титуляри започнаха и младежите Асен Митков и Пламен Андреев (на вратата).

" Направихме по-добро показване от първия мач. Имаме прогрес в контрола на топката. В отбрана бяхме добре също. Основните проблеми са в завършващата фаза на офанзивата, където не демонстрираха самонадеяност атакуващите футболисти. Там ще са ни главните проблеми.

На младите играчи им даваме опция. Ще би трябвало да ги постановяваме, това е пътят и бъдещето. " Левски " би трябвало да основава и продава играчи. Келиан е в неприятно кондиционно положение, той би трябвало да работи още. Цунами набира добра форма. Харесва ми тяхното самочувствие и убеденост ", съобщи след края Станимир Стоилов .
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР