ЦСКА-София се размина сравнително леко за инцидентите, които се случиха

...
ЦСКА-София се размина сравнително леко за инцидентите, които се случиха
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" ще плати 14 000 лв. за баталиите в понеделник

" ЦСКА-София " се размина относително леко за случаите, които се случиха при. Тогава почитатели на домакините замеряха с разнообразни предмети и даже седалки хора от управлението на " ЦСКА 1948 ", които направиха опит да седнат в ложите на " Българска войска ", само че в последна сметка се отхвърлиха поради враждебното отношение. Сред тях бяха някогашни футболисти на ЦСКА като Радослав Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов. Тогава също по този начин треньорът на " ЦСКА 1948 " Любослав Пенев, също легенда на ЦСКА, бе обиждан и даже замерян.

Всичко това изправи " ЦСКА-София " пред заплахата да бъде осъден за един или даже два домашен мача без аудитория и да бъде санкциониран с до 20 000 лева, в случай че бъде признато, че е изработен опит за малтретиране, съгласно Дисциплинарния устав на БФС.

До толкоз сурови наказания обаче не се стигна. Дисциплинарната комисия наложи на " ЦСКА-София " сумарна санкция от 14 000 лева Клубът бе санкциониран два пъти по 3000 лева - за хвърлени рискови за здравето предмети, както и за хвърлени рискови предмети по служебни лица.

Има и три наказания по 2000 лева - за неетично държание и обидни викания по време на едноминутно безмълвие, за неспазване условията за реализиране на надеждна защита на футболната среща и за заливане с вода на служебни лица.

А двете санкции по 1000 лева са за нецензурни викания и за неуважително отношение към противниковия тим (неизписване името на таблото и билетите за футболната среща).

Изгоненият футболист на " ЦСКА 1948 " Хелитон пък беше осъден за 1 мач.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР