ЦСКА-София планира ново преименуване на футболния клуб, който от 2016

...
ЦСКА-София планира ново преименуване на футболния клуб, който от 2016
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" премахва тирето от името си

" ЦСКА-София " възнамерява ново преименуване на футболния клуб, който от 2016 година играе на ст. " Българска войска ". Това стана ясно след изключителното Общо заседание на сдружението, което трябваше да се организира тази заран на стадиона в Борисовата градина в София. Заради отсъствието на други акционери формалното съвещание беше преместено в офиса на главния притежател Гриша Ганчев в бизнес център " Литекс Тауър " в столицата.

Пред медиите застана неговият прокурист и юрист на клуба Станислав Трендафилов. От думите на юриста стана ясно, че другият основен притежател Юлиян Инджов също не е взел участие персонално в събранието.

" Г-н Ганчев и господин Инджов имаха своите категорично упълномощени представители, като бяха в течение на нещата, които се случваха. Предвид това, че нито един от другите акционери не се появи, те взеха решението да проведат събранието в офиса на господин Ганчев ", изясни юрист Трендафилов.

Въпреки предстоящата полемика за промяна на собствеността в клуба след изказването на Ганчев от началото на седмицата, че се отдръпва, тази тематика изобщо не е била наранена. Обсъждан е единствено изборът на нов финансов инспектор, както и смяната на името.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР