ЦСКА-СофияНосителят на купата ЦСКА-София постигна първа победа по време на

...
ЦСКА-СофияНосителят на купата ЦСКА-София постигна първа победа по време на
Коментари Харесай

Контролни мачове

" ЦСКА-София "

Носителят на купата " ЦСКА-София " реализира първа победа по време на лагера си в Турция - 3:1 над втория в класирането на съветската Премиер лига " Динамо " (Москва). За триумфа вкараха Иван Турицов в 24-ата мин. от дузпа, отсъдена за нарушаване против Яник Вилдсхут, Бисмарк Чарлс в 45-ата мин. и новопривлеченият бразилец Маурисио Гарсес в 86-ата. Това бе негово първо попадение за " алените ". Точен за " Динамо " бе Иван Ордетс в 60-ата мин.

След края треньорът Стойчо Младенов разяснява: " Положителното от през днешния ден е, че имахме добра организация и в офанзива, и в отбрана. Контролирахме мача от самото начало. За страдание допуснахме самостоятелна неточност при статично състояние, само че това е част от подготвителния лагер. Работим постоянно и в двете етапи. Балансът е значим. Всичко с изключение на контролата с " Хартберг " (б.ред. - която не се състоя поради непочистен терен) на лагера ни върви по проект. Имаме да изиграем и две контроли в България. Ще сме подготвени за шампионата. Няма да притеглим Мохамед Осман, нито ще има други играчи на проби. Няма да се разделяме с никого. Кайседо е значим за нас в битката за купата. Ще го продадем, в случай че дойде оферта от 10 милиона евро. Ако друг сезон, наложително би трябвало да сме първенци другия ". Наставникът съобщи също, че Иван Турицов ще е новият главен реализатор на дузпи.

 

" Берое "

Преживяващият сложни дни " Берое " загуби и втория си мач в Турция. Старозагорци отстъпиха с 1:2 от " Днипро ", който сега е на трета позиция в украинското състезание. Съперникът поведе с голове на Валентин Рубчинский (22) и Володимир Адамюк (40), а бранителят Георги Динков понижи в 76-ата минута. Чудесни изяви на вратаря Генади Ганев избавиха " Берое " от по-изразителна загуба. Това бе и първият мач, в който отборът бе воден от завърналия се на треньорския пост Петър Хубчев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР