ЦСКА се оплака от това, че фенове на Левски са

...
ЦСКА се оплака от това, че фенове на Левски са
Коментари Харесай

ЦСКА беснее - защо червените футболисти били недоспали

ЦСКА се оплака от това, че почитатели на Левски са пуснали заря над базата на тима в Панчарево в 2 ч след среднощ на събота против неделя. Днес е огромният край за Купата на България сред безконечните противници и седмицата мина под знака на закачки, съответни обвинявания и провокации, както постоянно се случва преди най-важния мач в българския футбол.

" В раздор с всички разбирания за феърплей, група " сини " почитатели пуснаха заря в 2:00 часа през нощта над базата на ЦСКА в Панчарево " - написа формалният профил на клуба в обществените мрежи. - " Целта беше ясна - да се нарушат сънят и възобновяване на нашия тим тъкмо преди най-важния мач за сезона ", написа dir.bg.

" След всички провокации от страна на съперника като закупени билети за непознат бранш, медийна агитация, неуважителни изявления на " специалисти " и какво ли още не, останало зад кулисите, вчерашната демонстрация минава всевъзможни граници и опонира на правилата на другояче историческото ни футболно съревнование.

Ние в ЦСКА желаеме и ще създадем всичко по силите си да спечелим днешното дерби. Но не и непременно.

Целта за нас не оправдава средствата, тъй като в основата на футбола стоят по-важни полезности, които ние няма да смачкаме, с цел да победим непочтено.

Загубен край може да бъде извоюван след година - доказахме го предните две. Загубено достолепие не може да бъде възобновено.

Въпреки всичко това, продължаваме да имаме вяра в справедливостта, силите ни и успеха. " Армейският " дух не може да бъде грохнал! ", пишат алените.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР