ЦСКА- се нуждаеше от задължителна победа при гостуването си на

...
ЦСКА- се нуждаеше от задължителна победа при гостуването си на
Коментари Харесай

„Тема спорт“ с апокалиптична атака срещу ЦСКА, Саша Илич и няколко футболисти

ЦСКА- се нуждаеше от наложителна победа при гостуването си на Лудогорец предходната събота, с цел да изпревари орлите в класирането и да зависи единствено от себе си в оставащите три кръга от битката за купата. Червените обаче стигнаха единствено до тъждество, а треньорът Саша Илич получи много рецензии, че е направил едвам една-единствена промяна – включи в игра Дюкенс Назон, който даже не бе в оптимално положение. Трябва обаче да си зададем въпроса имаше ли изобщо кого сърбинът да пусне, с цел да промени развиването на дуела. И кого трябваше да изкара? Младият експерт нееднократно през сезона потвърди, че има вярна преценка за качествата на своите футболисти и неслучайно съумява да изстиска максимума от тях. Тоест явно Илич реши, че играчите на пейката в Разград няма с какво да му оказват помощ. А това за следващ път удостоверява нещо, което се регистрира от мнозина още от есента – половината лятна селекция на ЦСКА се оказа неуспех!
На “Хювефарма Арена ” запаси бяха привлечените при започване на сезона Лазар Туфегджич, Дауда Бамба и Жираир Шагоян. Все офанзивни футболисти. Треньорът обаче не се довери на нито един от тях. И не можем да го съдим, откакто общият им принос в 47 участия, разграничени посред им, е едвам 3 гола и 4 асистенции. След изминаването на целия сезон приказките за потребност от време за акомодация няма по какъв начин да минат. И в края на месец май, след най-важния мач за сезона, общото усещане на анализаторите, преценката на треньора и статистическите данни се сплотиха в един извод – Туфегджич, Бамба и Шагоян са трансферни разочарования.
Брадли де Нойер не пътува за Разград, тъй като е контузен, само че той също в последния месец бе част от черния лист на Илич. След неугледна есен нидерландецът сподели доста по-добро лице напролет и бе измежду основните фигури в състава. В навечерието на семейството на Лудогорец в края на април обаче несериозното му отношение взе връх и докара до изваждането му от състава в идващите мачове. Освен чисто спортно-техническите качества дисциплината също е един от главните фактори, които огромните клубове взимат под внимание преди реализирането на входящ трансфер. Е, явно от “Армията ” са се провалили при тази оценка.
Те не бяха задоволително прецизни и при съпоставката сред актуалните качества и несъмнено огромния капацитет, който Симеон Александров има. Оказа се, че младежкият национал към момента не може да бъде потребен на Саша Илич и цяла есен той търкаше пейката, вместо да се развива някъде другаде. Отново неверно решение по време на лятната селекция. Попадения в нея са Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо, само че сигурно тя няма по какъв начин да бъде обсъждана като сполучлива, откакто 50% от осъществените входящи прехвърляния са безапелационни провали. И това се потвърждава от решенията на самия старши треньор Саша Илич./ “Тема спорт ”
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР