ЦСКА понесе много тежък удар прри снощното си гостуване на

...
ЦСКА понесе много тежък удар прри снощното си гостуване на
Коментари Харесай

Кога е най-големият бой, който сме яли в Европа

ЦСКА понесе доста тежък удар прри снощното си посещение на Рома. Червените изгубиха с 1:5, като нищо не предвещаваше разгрома - дори водеха с 1:0.

Има и справедливи аргументи В състава на ЦСКА има цялостен тим контузени играчи, което за опциите на български клуб е решителен фактор. Да не не помни още един значим миг - ЦСКА остана в с 10 души на терена през второто полувреме.

Стойчо Младенов предизвести за този проблем още преди заминаването за Рим. Освен това - какъв брой костват бължгарските клубове и какъв брой - един подобен като Рома да вземем за пример. Няма да се вършат съпоставения, още повече,че Рома надалеч нее и най-богатият клуб в Европа.

И въпреки всичко - кои са най-големите крушения на български отбори в евротурнирите? Далеч не е снощното.

" Рекордът " се държи от Велбъжд Кюстендил, който през 2000 година пада с 0:8 от чешкия Сигма за Интертото, освен това след победа с 2:0 в първата среща.

ЦСКА пък има и по-тежки провали от снощното – 1:6 от унгарския Вашаш през сезон 1957/58 за КЕШ. Именно и това е най-голямото проваляне в историята на " алените " в Европа.

Иначе " армейците " са падали с по 1:5 още от Ливърпул и Ювентус, както и с 2:6 от Барселона. Левски пък има три загуби с по 0:5. Еднaтa също е от каталунците, другите са от АЗ Алкмаар и Спортинг Лисабон.

И Лудогорец има срамни резултати, въпреки да се трансформира в постоянен участник в групите. Разградчани имат две тежки крушения с по 0:6, падали са и с 0:4, напомня уеб сайтът gol.bg..

„ Резултатът е подправен, не е обективен. Ако погледнете хубаво мача, ще видите, че това не е мач, който трябваше да свърши 5:1. Дори при 3:1 те се бориха, сражаваха се, само че откакто останаха с 10 души, за тях беше доста мъчно.

Отборът им ме изненада, Стойчо е доста добър треньор. Не бяха единствено контраатаките на ЦСКА, а цялата глобалност. Те градиха офанзиви с качество, Кери носи заплаха, имат положителни крила, имат добра цел в наказателното поле, те са добър тим.  Това е мнението въпреки всичко на Жозе Моуриньо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР