ЦСКА отрече да е забранявал достъпа до стадиона на легендите

...
ЦСКА отрече да е забранявал достъпа до стадиона на легендите
Коментари Харесай

ЦСКА отрече да е гонил легендите Пенев и Жеков заради изборите

ЦСКА отхвърли да е забранявал достъпа до стадиона на легендите Димитър Пенев и Петър Жеков. Отговорът на алените идва след няколко дни, в които тематиката беше обсъждана необятно в спортни уеб сайтове.

" Никога никой не е гонил, не може да изгони и няма желание да гони от стадион " Българска войска ", Панчарево и от където и да е било ", декларират от клуба.

Твърденията бяха, че Пенев, който е почетен президент на ЦСКА, и Жеков са отлъчени поради. Пенев самичък съобщи, че решението му да одобри предложение на Веселин Марешки и да се кандидатира за народен представител е довело до " земетресение ". " Получи се леко " земетресение " сред притежатели на клубове поради решението ми. Питаха ме за какво влизам в листите на обединението ", сподели някогашният треньор.

Жеков беше представен да споделя, че не е бил позволен до " Българска войска " за мача с " Локомотив " (Пловдив) и че му е било обявено, че отсега нататък няма да пътува с тима при мачове в Европа.

Още преди седмица. Сега алените повториха това си предпочитание. " Пожелаваме на нашите митове здраве и триумфи в политическата кариера. Единствената ни молба е името на клуба да не се намесва по никакъв метод в предизборната акция. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР