ЦСКА най-вероятно ще привлече още един нов играч през тази

...
ЦСКА най-вероятно ще привлече още един нов играч през тази
Коментари Харесай

ЦСКА взима още един играч

ЦСКА най-вероятно ще притегли още един нов състезател през тази зима. " Червените " оглеждат играчи за три позиции, като измежду тях има ляв бек и централен нападател. Трансферният прозорец у нас затваря на 29 февруари, петък, само че даже и по-късно от Борисовата градина могат да вземат нов състезател. Единственото изискване е той да е разтрогнал своя контракт и да е станал свободен сътрудник в периодите на прозореца.

На върха на офанзивата сега вариантите пред треньора Нестор Ел Маестро са лимитирани. Фернандо Каранга към момента не е подготвен на 100 % физически, а Майкъл Естрада е чартърен до края на сезона си потегля. Мотивацията при него не е оптимална и това си пролича и в контролите. Матиас Фаетон не е характерен централен нападател, а на Данило Асприля съвсем не се разчита, само че неговата мощ също не е на върха на офанзивата.

ЦСКА няма и характерен ляв бек. Там е преквалифициран Тибо Вион, който е с десен крайник. Санянг разочарова тактически, а Бради Де Нойер към момента тренира самостоятелно след тежката травма, която получи напролет.

До момента " алените " се укрепиха с Фернандо Каранга, Улаус Скаршем и Мартин Стойчев, а до края на месеца ще се опитат да вземат още един състезател.

Както е известно, ЦСКА продаде в Кайзериспор своя голмайстор Дюкенс Назон. В понеделник вечерта той направи формален дебют за новия си отбор при семейството против Бешикташ (0:0). Назон стартира измежду като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути, само че не се запомни с нищо кой знае какво. В клубната касата на тима ще постъпят към 700 000 евро от трансферa. Назон бе пред преминаванес в кипърския Пафос, само че договорката се провали поради персоналните условия на нападателя.
 Червенков: ЦСКА ще наподобява по-добре напролет
Червенков: ЦСКА ще наподобява по-добре напролет

" Мисля, че от това, което виждаме, са свършили много сериозен размер от работа в Турция "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР