ЦСКА и Левски завършиха наравно - 1:1, в поредното издание

...
ЦСКА и Левски завършиха наравно - 1:1, в поредното издание
Коментари Харесай

Равенство във Вечното дерби! Има ли недоволни

ЦСКА и Левски приключиха наедно - 1:1, в следващото издание на Вечното дерби. Мачът бе следен от над 25 000 фенове на националния стадион " Васил Левски ". И двата тима могат и да са удовлетворени, и да се недоволни от точката, само че равенството е спрааведливо.

Така бе прекратена и серия от 5 следващи победи на ЦСКА в шампионата.
-->
Дюкенс Назон вкара гол в 17-ата минута, откакто пресира противниковия вратар, само че попадението бе анулирано поради засада, доказана при повторенията.

Интересът от страна на почитателите пък е извънредно сериозен - след 30 минути игра хора към момента продължаваха да влизат на трибуните на националния стадион.

Шанс за " Левски " в 33-ата минута. Кристиан Димитров смъкна топката с глава към Андриан Краев, а Бусато избави от едвам метър изстрел на капитана на " Левски ".

Гол за Левски! Три минути преди почивката сините нанесоха своя удар. Цунами центрира от лявото крило, а Роналдо надскочи отбраната на ЦСКА и с прецизен удар с глава откри резултата - 1:0, до момента в който сънародника му Уелтон лежеше в наказателното поле. 

ЦСКА доминираше през по-голямата част от първото полувреме, но пък Левски бе по- деен в края му и се отдръпна на почивката с един гол задатък.

Ответен удар! Четири минути след подновяването на играга Линдсет майсторски от незначителен ъгъл изравни - 1:1. Дойде ред и на алената наслада в дербито.

Двата тима пропуснаха по една добра опция - Левски посредством Краев със силен удар отдалеко в 66-та минута и две минути по-късно от Назон за ЦСКА, след неакуратен удар наоколо до Андреев.

След това и най-силният състезател за Левски в мача Уелтън стреля неопределено към вратата на Бусато.

Мачът бе динамичен, като имаше забавни положения и пред двете порти, само че равенството се запазваше досега.

В добавеното време Андреев хвана шут на Фаетон, а Бусато - на Роналдо. 

След равенството, ЦСКА е трети с 25 точки, а Левски е на четвърта позиция с 23 точки. Лидер преди останалите мачове е Локомотив Пд с 29 точки.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР