ЦСКА 1948 ще направи първа тренировка за новата година. Новият

...
ЦСКА 1948 ще направи първа тренировка за новата година. Новият
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излиза за първа тренировка на 5 януари

ЦСКА 1948 ще направи първа подготовка за новата година. Новият старши треньор на „ алените “ – Тодор Янчев, ще изведе отбора на заниманието на 5 януари от 14:00 часа на основния терен на стадион „ Царско село “.

Заниманието ще бъде отворено за представители на медиите, като наставникът ще отдели време преди тренировката, с цел да отговори на въпросите на публицистите от 13:30 часа.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948 на уеб страницата си:

Съставът на ЦСКА ще излезе за първа подготовка за новата година на 5 януари от 14:00 ч. на основния терен на ст. „ Царско село “.

Тимът ще бъде воден от новия старши треньор Тодор Янчев и неговите помощници. Заниманието ще бъде отворено за представители на медиите, като наставникът ще отдели време преди тренировката, с цел да отговори на въпросите на публицистите от 13:30 ч.

ЦСКА ще пътува за Белек, Турция, за подготвителен лагер на 11 януари, като подготовката в турския курорт ще продължи до 1 февруари. Планирани са няколко контролни срещи по време на лагера, а директно преди заминаването на тима следва и конференция на старши треньора Тодор Янчев и спортния шеф на ЦСКА Кирил Котев. Повече информация за събитието ще получите в допълнение.

Очакваме ви на 5 януари за първата подготовка на „ алените “ за годината.

САМО ЦСКА! 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР