Флориан Виртц ще бъде на линия за финалите в турнирите

...
Флориан Виртц ще бъде на линия за финалите в турнирите
Коментари Харесай

Шаби Алонсо за Виртц: Той ще поднови тренировки в сряда или четвъртък

Флориан Виртц ще бъде на линия за финалите в шампионатите Лига Европа и Купата на Германия, уверен е наставникът на Байер (Леверкузен), Шаби Алонсо. 21-годишният нападател има болки в бедрото и бе отвън тима за срещата с Бохум, която маркира 50-ият мач за сезона, без загуба.

" Няма безусловно никаква причина за скептицизъм. Имаме проект за Фло. Ако нещата не престават да се развиват добре, той ще възобнови тренировки в сряда или четвъртък ", сподели Алонсо, представен от " ДПА ".

Треньорът на Леверкузен се надява Виртц да запише няколко минути в последния мач от Бундеслигата против Аугсбург, което ще му помогне да си върне формата за двата финала. Байер играе против Аталанта в Лига Европа, на 22 май, както и против Кайзерслаутерн за Купата на Германия, три дни по-късно.

Ако не загуби от Аугсбург, Леверкузен ще се трансформира в единствения тим в историята на Бундеслигата с цялостен сезон без проваляне. На европейската сцена също няма съвършена акция, от средата на 50-те години на предишния век, когато значение имат и интернационалните шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР