Членът на борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Макс Еберл

...
Членът на борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Макс Еберл
Коментари Харесай

Ръководството на Байерн е отегчено от търсенето на нов наставник

Членът на борда на шефовете на Байерн (Мюнхен) Макс Еберл призна, че той и останалите ръководители в отбора са отегчени, че към момента не могат да намерят ментор на тима за новата акция, заяви " ДПА ".

Байерн разгласи през март, че се разделя, по взаимно единодушие, с Томас Тухел след края на сезона, като има за цел да му откри заместител бързо.

Предпочитаните претенденти Шаби Алонсо от Байер (Леверкузен), селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман и този на Австрия Ралф Рангник избраха да останат на постовете си.

Бившият треньор на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик и наставникът на Брайтън Роберто Де Дзерби също бяха споменавани. Но Де Дзерби също разгласи, че остава в Англия, а Sport1 дефинираха вероятно завръщане на Флик като " доста малко евентуално ".

" Заявихме, че желаеме да сме подготвени през април. Сега към този момент сме май ", разяснява Еберл след триумфа над Волфсбург с 2:0 в неделя. " В средата на май сме и, несъмнено, отегчени, че това не проработи по метода, по който ни се искаше ", добави той.

" Разбира се, продължаваме да търсим най-хубавия. Провеждаме диалози, с цел да намерим нов треньор, колкото се може по-скоро ", разяснява още шефът.

Еберл посочи, че няма да загатва имена, до момента в който не бъде подписан договор. Той не желае да разяснява спекулациите по отношение на Тухел, чийто контракт е до 2025 година. Нямаше публично прощаване на Тухел с последователите, след мача на Байерн с Волфсбург, който беше последната домакинска среща за сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР