Ръководството на Българския спортен тотализатор отличи заслужили спортисти по повод

...
Ръководството на Българския спортен тотализатор отличи заслужили спортисти по повод
Коментари Харесай

Българският спортен тотализатор отличи заслужили спортисти по повод 67-мата си годишнина

Ръководството на Българския състезателен тотализатор отличи заслужили спортисти във връзка 67-мата годишнина от основаването си.

На гала в постройката на тотализатора в столицата изпълнителният шеф Георги Тарлеков награди европейската вицешампионка в спортната гимнастика Валентина Георгиева, нейния треньор Филип Янев, както и изпълнителният шеф на Българската федерация по волейбол Станислав Николов. Организаторите чакаха и много други спортисти, само че техните задължения попречиха на наличието им.

" Имам удоволствието да ви поздравявам на нашия празник. На вчерашния 12 май отбелязахме 67 години от основаването на Българския състезателен тотализатор. По времето на своето битие той се трансформира в обичана и неизменима традиция от живота на генерации българи. Българският състезателен тотализатор е най-верният асистент на българските спорт и просвета ", съобщи Тарлеков.



" Не е инцидентно, че взехме решение да посветим този специфичен миг на нашите спортисти и техните треньори. Това са хората, на които цяла България ще стиска палци на идните Олимпийски игри в Париж. Сигурен съм, че поради тях още веднъж ще се издигне националният трикольор и отново ще зазвучи нашият химн, освен това освен един път, както бе в Токио преди три години. И през този олимпийски цикъл Българският състезателен тотализатор даде своя значим принос за триумфите на нашите спортни герои. Само през предходната година подпомогнахме федерациите, клубовете, спортистите и треньорите с 97 милиона лв.. Това им разреши самоуверено и решително да преследват олимпийските си фантазии. С боязън и горделивост чакаме и техните изяви в Париж ", добави Тарлеков.

Той благодари и на членовете на Българския състезателен тотализатор, които с работата си вършат по този начин, че хората в спорта и културат " да сбъдват фантазиите си в двете сфери, издигнати на пиедестала във всяко развито общество ".

Тарлеков добави още, че БСТ е член на най-авторитетните интернационалните лотарийни организации, а за своето битие е направил 135 души тото милионери.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР