ЦСКА 1 : 2 ФК Залцбург 52′ ГОЛ за Залцбург!

...
ЦСКА 1 : 2 ФК Залцбург 52′ ГОЛ за Залцбург!
Коментари Харесай

ЦСКА - РБ Залцбург, поредна контузия за червените


ЦСКА

1: 2

ФК Залцбург
 52′
ГОЛ за Залцбург! Адаму!
47′
Още една неприятна вест за " алените ". Тибо Вион излиза накуцвайки, той е сменен от Варела
45′
НАЧАЛО НА ВТОРАТА ЧАСТ!
45′
КРАЙ НА ТОВА ДОСТА ИНТЕРЕСНО ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ!
44′
ШАНС ЗА ЦСКА! Галин Минков центрира отляво, Шопов не съумя да се пребори за топката, само че при разбъркването тя се озова в краката на Вион, който стреля мощно, само че шутът ме блокиран от бранител на Залцбург!
41′
Много бързо Залцбург можеше да стигне и до цялостен поврат в резултата! Овусу беше изведен самичък против Бусато, само че " армейският " пазач потвърди, че в такива обстановки е извънредно постоянен и крайник парира изтрела на №48 от състава на Залцбург!
37′
ГОЛ за Залцбург! Симич! Символичните посетители извършиха корнер отляво, Бернардо скочи най-високо и отклони към Симич, който от 1-2 метра нямаше по какъв начин да сгреши и с глава прати топката във вратата на ЦСКА!
32′
Жеферсон няма да може да продължи игра и е сменен от Йоан Бауренски ! Проблемите с травми в ЦСКА нямат край...
28′
ГООООЛ! ШОПОВ! Страхотно попадение на младия гений! Той завъртя топката отлично с левия крайник, няколко футболисти на ЦСКА и Залцбург се разминаха с нея и тя влетя в мрежата на австрийския хегемон.
23′
Шанс за Залцбург! Симич центрира остро отляво, само че Петров съумя да пресече подаването и да почисти в корнер.
20′
Изглежда всичко е наред с бразилския халф на ЦСКА и той се завърна назад на терена.
19′
Проблем за Жеферсон, който като че ли получи някакво разтежение и лежи на тревата. Лекарския щаб на " армейците " му оказва помощ.
15′
Измина четвърт час от началото на дуела, само че към момента няма чисти положения пред нито една от вратите. Дотук равносилен мач сред грандовете на Австрия и България.
5′
Спокойни първи минути на дуела. Саша Илич е направил много промени в своя състав. В центъра на отбраната работят Амос Юга и Христиан Петров, а бекове са Турицов и Галин Минков. Тибо Вион и Жеферсон са опорни халфове, а Лазар Туфегджич е пред тях. Станислав Шопов е на дясното крило, Маурисио Гарсез на лявото, а на върха на офанзивата е Калоян Кръстев.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 1 Густаво Бусато 1 Мантъл 19 Иван Турицов - капитан 2 Ван дер Бремпт 21 Амос Юга 23 Симич 6 Христиан Петров 24 Диара 13 Галин Минков 32 Форсoн 3 Жеферсон 44 Тижани 11 Лазар Туфегджич 48 Овусу 15 Тибо Вион 51 Ибертсбергер 27 Маурисио Гарсез 52 Васкес 8 Станислав Шопов 54 Молнар 14 Калоян Кръстев 95 Бернардо Треньор Саша Илич Ясле Матиас Резерви 25 Димитър Евтимов Стейскал 22 Енес Махмутович Валчи 16 Асен Дончев Байдо 5 Федерико Варела Камери 20 Йоан Бауренски Адаму 7 Йоан Баи Бернеде 28 Браян Морено Фернандо 24 Марк-Емилио Папазов Диамбу 26 Мартин Смоленски Улмер 23 Радослав Живков Солет Геворгян Агейекум Садеки Рейшъл
ЦСКА излиза през днешния ден в третата си контрола от предсезонната подготовка. " Червените " ще се изправят против първенеца на Австрия Република България Залцбург. Двубоят е в 19:00 часа българско време и може да се каже, че ще бъде най-елитната инспекция за възпитаниците на Саша Илич.

" Армейците " към този момент изиграха две контроли. В първата от тях изгубиха с 1:4 от Гройтер Фюрт, а преди дни с 5:3 беше надигран нискоразредният австрийски Кематен.
 Треньорът на Македония ГП: ЦСКА е колос в нашия район, само че се надяваме на знамение
Треньорът на Македония ГП: ЦСКА е колос в нашия район, само че се надяваме на знамение

" Ще е забавно да се надиграваме със Саша Илич "

Все отново не би трябвало да вършим кой знае какви заключения от тези мачове, защото това е едвам началото на подготовката и треньорът Саша Илич занапред ще постанова своите способи и разбирания за футбола. Сърбинът има още много работа за извършване, а сигурно ще има и още нови попълнения, които могат да трансформират образа на тима.

Очакванията са, че Саша Илич ще заложи на най-благоприятен състав, който по всяка възможност ще употребява и в първите мачове от евротурнирите и efbet Лига.

Следващата инспекция на " алените " е след три дни против Сепси.
 Агентът на Жорди Кайседо атакува управлението на ЦСКА
Агентът на Жорди Кайседо атакува управлението на ЦСКА

" Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни известия по телефона "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР