Црънча.Досега в армията от коронавирус са боледували около 2 000

...
Црънча.Досега в армията от коронавирус са боледували около 2 000
Коментари Харесай

Адм. Емил Ефтимов: Досега в армията от коронавирус са боледували около 2 000 души, като това не се е отразило на бойната готовност на България

Црънча. Досега в армията от ковид са боледували към 2 000 души, като това не се е отразило на бойната подготвеност на България. Това сподели пред публицисти началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов по време на разкриване на нов образователно подготвителен комплекс на образователен център Црънча, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " – Пловдив .

„ Приоритетите са да продължим с имунизирането, само че желая да подчертая, че то е непринуден акт. Контингентът, който на следващия ден отпътува за Афганистан, е на съвсем 100% имунизиран, като се изключи двама-трима, които са преболедували. Правим проект участниците, които са в учението „ Defender Europe ” и " Steadfast Defender “, което стартира при започване на май, към 3 000 души участници в учението да бъдат имунизирани, да бъдат обезпечени ваксини, с каквато има разполагаем и е оторизирана “, добави той.

Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР