Цикъл от отчетно-изборни конференции предстои в СДС-Варна, реши Областният съвет

...
Цикъл от отчетно-изборни конференции предстои в СДС-Варна, реши Областният съвет
Коментари Харесай

СДС-Варна, свиква конференция на 22 февруари

Цикъл от отчетно-изборни конференции следва в СДС-Варна, реши Областният съвет на синята партия. Форумът на варненската общинска организация на Съюз на демократичните сили ще организира на 22 февруари. На съвещанието през днешния ден беше одобрен график за събрания в петте региона на Варна. Те стартират от „ Аспарухово ” на 22 януари, следват „ Вл. Варненчик ” на 23 януари, „ Младост ” на 24 януари, „ Приморски ” на 25 януари и „ Одесос ” на 26 януари.

Председателят на варненската организация доктор Янко Станев поздрави 14-теобщински съветници на Съюз на демократичните сили във Варненска област и акцентира, че изборът им е знак на доверие към тях и към синята партия.

Заседанието утвърди дати за конференции на останалите организации във всички общини на региона. Периодът за осъществяване на форумите е от 30 януари в Аврен, Бяла, Долни чифлик, 31 януари – в общините Суворово, Вълчи дол, Ветрино, Аксаково, на 1 февруари предстоят форумите в Белослав, Девня, Дългопол, и Провадия.

Като съществени задания СДС-Варна, очерта провеждането на отчетно-изборните конференции, подготовка за парламентарните избори, запазване на кадровия и политически капацитет на синята партия и въздействието й в предпочитаните браншове на политиката. Съюз на демократичните сили би трябвало да удържи политическото движение, времето, в което живеем е бурно и шеметно – потъват общества, народи, страни, светът се развива с гневна скорост, сподели доктор Станев. По думите му Варна, Варненска област и България би трябвало да отговорят на скоростта, с която се развива животът и отговорността за това е на европейското дясно политическо пространство.

Лидерът на СДС-Варна акцентира още, че като дребния сътрудник във формата ЕНП, Съюз на демократичните сили има своето преимущество в мощната си взаимозависимост от идеята на демокрацията. Според него главната политическа цел на Съюз на демократичните сили е да има собствен представител в българския парламент. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР