Цецко Йомов, баща на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов, остава

...
Цецко Йомов, баща на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов, остава
Коментари Харесай

Бащата на Георги Йомов остава в ареста

Цецко Йомов, татко на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов, остава в ареста, реши Софийският областен съд.

По искане на Софийска районна прокуратура 43-годишният мъж е притеглен към наказателна отговорност за осъществени хулигански дейности и закана с ликвидиране, оповестиха от прокуратурата.

Съдът регистрира, че на 16 май към 22,00 часа на бензиностанция на ул. " Околовръстен път " в София, обвиненият е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – извадил револвер, насочил го към мъж и създал изстрел в левия му крайник, след което насочил револвера към различен мъж и прострелял и него в левия крайник. Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост.

Йомов татко е упрекнат и за това, че се е заканил с ликвидиране на И.П. като извадил револвер, насочил го към мъжа и му споделил " Ще ти пръсна главата ".

Състав на Софийски областен съд почете доводите на наблюдаващия прокурор и се съгласи, че бащата на футболиста може да извърши друго закононарушение, по тази причина дефинира най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвинения.

Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР