През 2016 г. Black Shamrock отвори врати само с петима

...
През 2016 г. Black Shamrock отвори врати само с петима
Коментари Харесай

Black Shamrock: Ирландското студио за видеоигри, съвместно разработващо блокбастъри

През 2016 година Black Shamrock отвори порти единствено с петима души, работещи в дребен офис. Осем години по-късно те наброяват 150 души в двуетажно офис пространство в сърцето на центъра на Дъблин.

Пътуването беше много мъчно за ирландско студио за видеоигри, което беше учредено от френския разработчик Оливие Masclef.

Сега те са част от по-широка група от студия, наречени Virtuos, които оказват помощ за взаимното създаване на някои от най-големите игри в промишлеността. С 22 студиа по целия свят в Китай, Сингапур, Франция и Съединени американски щати, това е уважавана компания.

Срещнах генералния управител на студиото Илейн Рейнолдс в един мъгляв ден в центъра на града в Guinness Enterprise Center. Те са заобиколени от тонове започващи компании в нещо, което се усеща като същински креативен център.

За разлика от другите компании, те имат два етажа с разнообразни екипи, работещи по голям брой планове. По-конкретно една стая даже има блокирани прозорци, защото работят по „ строго конфиденциален “ план.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР