Джейми Реднап не беше най-добрият ученик на училищната площадка. Но

...
Джейми Реднап не беше най-добрият ученик на училищната площадка. Но
Коментари Харесай

Бившият футболист Джейми Реднап: „За нас е толкова лесно просто да седим на телефоните си и да прекарваме време в бездействие“

Джейми Реднап не беше най-хубавият възпитаник на учебната площадка. Но постоянно ще го намирате да играе футбол и тенис или да колекционира фигури от Междузвездни войни и смърфове, до момента в който търгува с футболни стикери Panini.

След като италианската компания пусна първия си албум в Обединеното кралство за Световното състезание през 1970 година, английският футболните почитатели – в това число 50-годишният някогашен футболист, който е играл за АФК Борнемут, Саутхемптън, Ливърпул и Тотнъм Хотспър, като капитан на последните два – хванаха лудостта, направиха ритуала на посвещение и съблюдаваха почетената от времето традиция.

„ Всичко, което желаех да върша, беше да спортувам “, споделя специалистът на Sky Sports. Той също по този начин игра за Англия и беше част от тима, когато стигнаха до полуфиналите на Евро 1996. Връхна точка обаче беше, когато той означи победния гол в приятелския мач сред Англия и Белгия през 1999 година, където братовчед му, легендата на Челси Франк Лампард, направи своя интернационален дебют.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР