Цеци Красимирова реши да честити по нестандартен начин рождения ден

...
Цеци Красимирова реши да честити по нестандартен начин рождения ден
Коментари Харесай

Цеци Красимирова взриви мрежата с тази СНИМКА

Цеци Красимирова реши да честити по ексцентричен метод рождения ден на баба си Елена. Миската се щракна, по какъв начин театралничи като Айнщайн, в компанията на обичаната си баба, написа HotArena.

Брюнетката избра необикновен метод да поздрави старата жена. „ Номер едно си, искам ти доста здраве”, написа моделката, под селфи на двете с изплезен език и със знака на „ Kiss”.

Друго, което притегля вниманието към Красимирова, това са многочислените й татуировки. Брюнетката се е нашарила с татуси и след всяка любовна връзка, чертае върху тялото си нов спомен.

Сред забележимите са облик на жена, тигър, лисица, индианец, надпис на санскрит, змия, пчели и даже женски облик. Невидими за множеството очи са скорпион и лъв.

Първия си татус Цеци прави преди години, когато е гадже с Гонзо. Двамата даже мислели да си създадат обща татуировка с имената си, само че в последния момент ритнитопковецът се отказал. Цеци обаче продължава да си прави.

И към днешна дата тя е като картинна изложба, оставяйки доста дребна част от тялото си непокрита от татуси.

В момента манекенката се готви за новата образователна година на щерка си Джудит, която напълно скоро ще би трябвало да избира университет, в който да продължи образованието си. Преди това двете ще изкарат почивка у нас, с цел да се срещнат с околните си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР