Церемонията по погребението на кралица Елизабет II приключи и ковчегът

...
Церемонията по погребението на кралица Елизабет II приключи и ковчегът
Коментари Харесай

Церемонията по погребението на кралица Елизабет II приключи

Церемонията по погребението на кралица Елизабет II завърши и ковчегът й към този момент се изнася от Уестминстърското абатство.
Прочетете още
Той ще продължи през Лондон до арката на Уелингтън, откъдето кралицата ще направи последното си пътешестване към Уиндзор, с цел да бъде заровена. В момента Крал Чарлз III и Камила, водят кралското семейство на мрачна разходка зад ковчега на кралицата.

Много посетители на погребението наведоха глави, до момента в който фамилията минаваше. Маршрутът от Уестминстърското абатство е облицован от въоръжените сили чак до върха на Хълма на конституцията.

Шествието се управлява от чиновници на кралската канадска конна полиция и следвано от представители на фондациите на Джордж Крос от Малта, някогашната кралска полиция в Ълстър, както и представители на Националната здравна работа на Обединеното кралство – в това число Мей Парсънс, здравната сестра, която сложи първата ваксина против Covid-19.

Отряди от въоръжените сили на Британската общественост също вземат участие в процесията, следвани от отряди от английските въоръжени сили, които имат привилегията на специфични връзки с кралицата, в това число конни детайли от битовата конница.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР