Центровете за контрол и превенция на заболяванията предупреждават хората, които

...
Центровете за контрол и превенция на заболяванията предупреждават хората, които
Коментари Харесай

CDC предупреждава пътуващите до Мексико за петниста треска от Скалистите планини

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите предизвестяват хората, които пътуват до региона на Долна Калифорния в Мексико, да внимават за кърлежи, които могат да разпространят Скалистите планини петниста тресчица.

Съветът за пътешестване, публикуван в петък, идва откакто човек от Сан Диего умря от заболяването. Човекът е пътувал до Долна Калифорния, преди да се разболее, съгласно чиновници на публичното опазване на здравето на окръг Сан Диего. Няма друга информация за пациента. Последният път, когато някой е умрял в Сан Диего от заболяването, пренасяна от кърлежи, е бил през 2014 година, споделиха чиновници.

В известието си, оповестено онлайн, CDC съобщи, че е получил отчети за петниста тресчица на Скалистите планини при пътуващи до Съединени американски щати от Долна Калифорния, макар че не е ясно какъв брой хора са се разболели. Известието за пътешестване не предлага на американците да заобикалят пътешестване до Мексико или да преразгледат проектите си за пътешестване до региона.

Въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР