Централните улици на Варна са потънали в листа, чували пълни

...
Централните улици на Варна са потънали в листа, чували пълни
Коментари Харесай

Солена глоба за фирмата на Домусчиев – оставиха Варна потънала в листа и боклуци! 


Централните улици на Варна са потънали в листа, чували цялостни с листа задръстват тротоарите и „ съзнателни “ варненци хвърлят боклуците си върху купчините. От 50 години не помня такова безхаберие – да не се почистят улиците и тротоарите от нападалите листа. Сметопочистващата компания, благосъстоятелност на олигарха Кирил Домусчиев твърдяла пред кмета Благомир Коцев, че нямала нужната техника и служащи и щяла да изиска индексация на заплащането. Щели да водят договаряния с нея, изясни кметът.
Това някаква декемврийска смешка ли е? Как по този начин внезапно компанията на Домусчиев остана без техника и служащи? По улиците от месец не видях една чистачка да събира листата, един камион да ги извозва. Къде изчезнаха хората на Домусчиев? Щели да желаят индексация на заплащането?! Каква индексация, ГЛОБА би трябвало да вас и то солена!?

Да оставите Варна потънала в листа и отпадъци! Кметът пък щял да води договаряния с Домусчиев и сие – какви договаряния, какви 5 лв. – глобявай ги и да си правят работата, непрокопсаниците!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР