Централната избирателна комисия стартира обществена поръчка за машините за вота

...
Централната избирателна комисия стартира обществена поръчка за машините за вота
Коментари Харесай

ЦИК стартира обществената поръчка за машините за вота


Централната изборна комисия започва социална поръчка за машините за вота на 2 октомври, осведоми БНР.
Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 6 800 000 лв. без Данък добавена стойност. 
ЦИК Ще изпрати  предложения до " Смартматик Интернешънъл Холдинг Б.В ". и „ Сиела Норма “ АД ,   за присъединяване в процедура на договаряне без авансово съобщение за възлагане на социална поръчка по реда на Закона за публичните поръчки. 
Обществената поръчка е с предмет: 
„ Дейности по обезпечаване на машинното гласоподаване в страната и отвън страната в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и на 23 октомври 2022 година, според техническата спецификация и изискванията на контракта “. Параметрите включват: 
Инсталиране на демоверсия на електронна бюлетина на до 500 профилирани устройства за електронно машинно гласоподаване, параметризиране на бюлетините, настройване и конфигуриране на до 11 100 машини, както и действия, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване и превозването им в страната за изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.
Параметризиране на бюлетините, настройване, инсталиране и конфигуриране на до 15 машини за гласоподаване на частичните избори за кметове на 9 октомври и 23 октомври, както и действия, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване и превозването им в страната за локалния избор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР